Mantelzorgwoning Landgoed Twickel

Auteur Jeroen Veldhuis
Datum 15 november 2019

In Ambt-Delden heeft Qomplex onlangs op Landgoed Twickel een mantelzorgwoning gerealiseerd. De mantelzorgwoning bestaat uit 4 geschakelde modules met een buitenwerkse afmeting van 6 x 12 meter.

De mantelzorgwoning bestaat uit een ruime woonkamer/keuken, badkamer, slaapkamer, ruime hal/entree en bergruimte. Door deze voorziening kunnen de huidige bewoners nog jarenlang genieten in de door hun vertrouwde omgeving.  “Het mooiste is dat we nu niet meer dagelijks de trap op hoeven” aldus de trotse bewoners. Deze mantelzorgwoning is in overleg te bezichtigen.

Reactie opdrachtgever:

Clemens heeft ons vanaf het begin zeer goed geïnformeerd wat er mogelijk was met het realiseren van onze mantelzorgwoning. Ook heeft hij contact opgenomen met de Gemeente om de mogelijkheden te bespreken. Hij heeft ons volledig van A tot Z ontzorgd. We hebben nu alles op de begane grond en kunnen op deze manier nog hopelijk jarenlang in onze vertrouwde omgeving blijven wonen. Clemens zegt dat het een gebruikte/refurbish gebouw is, echter is hier voor ons niets meer van te zien, alleen de prijs (haha).