Realisatie Zorgvilla in Oisterwijk

Auteur Frederick Lourens
Datum 12 november 2019

In Oisterwijk is een grote klantspecifieke zorgvilla geplaatst waardoor de bewoner weer in zijn vertrouwde omgeving kan (blijven) wonen en worden verzorgd door naaste familie en thuiszorg.

Deze zorgvilla (in de volksmond bekend als zorgkamer of zorgunit) met een afmeting van maar liefst 3,7 x 8,2 meter voldoet volledig aan de specifieke wensen en eisen van de bewoners en de thuiszorg.

Reactie opdrachtgever

Samen met Clemens Ganzeboom hebben we binnen 6 weken een zorgkamer kunnen realiseren. Clemens heeft ons bijzonder goed geadviseerd bij de vertaling van onze wensen naar praktische oplossingen. Zodat we de zorg thuis optimaal kunnen invullen. Clemens bood ook ruime keuze om tot een stijlvolle afwerking van zowel exterieur als interieur te komen. De plaatsing was uitdagend maar het vakkundige team heeft dit uiteindelijk in 1 dag gerealiseerd. En inclusief het aansluiten en afwerken konden we een dag later al gebruik maken van de zorgkamer. Wij danken het team en met name Clemens voor de kwaliteit en de service die geleverd is.

– Yvette Caspanni