Qomplex Voorraad

Extra voordelig en snel geleverd.

Qomplex heeft regelmatig modellen op voorraad die op korte termijn geleverd kunnen worden. Hieronder vind je ons actuele aanbod van hoogwaardige recreatiewoningen of andere gebouwen tegen scherpe prijzen. Ideaal om snel je vakantiedroom te realiseren!

Voorraadmodellen - nu met extra korting!

Onze actuele voorraad

Klik op afbeelding om te vergroten

Zorgkamer

De perfecte zorgkamer wanneer er minder ruimte aanwezig is. Vanwege het compacte formaat van 4,6 x 3,5 meter is het mogelijk om deze zorgkamer bijna overal te plaatsen. Uiteraard wel met alle nodige voorzieningen. Zo is de zorgkamer all electric en bestaat deze uit een badkamer met slaapkamer. Aan de slaapkamer zijde van de woning zit een verbrede deur zodat deze aan de bestaande woning gekoppeld kan worden.

Klik op afbeelding om te vergroten

Uitraaskamer

Een uitraaskamer is een ruimte waar een cliënt met gedragsproblemen als gevolg van verstandelijke beperkingen zich kan terugtrekken of kalmeren. Deze problemen kunnen zelfverwonding, vernieling, ongecontroleerde woede-uitbarstingen of apathie omvatten. De uitraaskamer is ontworpen om de cliënt te beschermen tegen zichzelf en om ouders/verzorgers in staat te stellen beter toezicht te houden.

Klik op afbeelding om te vergroten

Tiny House | VERKOCHT

Een slim ingedeelde Tiny House, geschikt voor 2 personen, die zich het lekkerste voelt middenin de natuur. We hebben de woning als proef ontworpen met een grote veranda en overkapping, waar het binnen- en buitenleven op een stijlvolle manier samenkomen. Verder bestaat het uit een 2-persoons slaapkamer, woonkamer en een badkamer voorzien van een douche en toilet.

Klik op afbeelding om te vergroten

Glazz House | VERKOCHT

Geniet van ultiem vakantie- of wooncomfort met onze Glazz House! Met zijn ruime 4-persoons opzet biedt deze woning een perfecte combinatie van luxe en gezelligheid. De grote woonkamer baadt in natuurlijk licht en twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met toilet en douche zorgen voor een ontspannen verblijf.

Prijzen zijn exclusief btw en transport- en plaatsingskosten

De voordelen van een modulair gebouw uit voorraad

Snel leverbaar

Aanpasbaar & verplaatsbaar

Gebruiksklaar opgeleverd

Scherp geprijsd

Interesse in onze voorraad?

Vul het formulier in en plan vrijblijvend een afspraak 👉

Snel jouw woon- of vakantiewens vervullen? Of als recreatieondernemer kunnen inspelen op positieve marktontwikkelingen? Vul dan het formulier in voor een persoonlijke afspraak of vraag meer informatie aan. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen met de levering van een woning of ander gebouw dat voldoet aan jouw wensen!

Qomplex gebruikt jouw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen. Lees er meer over in ons privacybeleid.

Onze showroom bezoeken?
Vul dan de datumprikker in en geef een voorkeurstijd aan. Als u geen afspraak wilt maken kunt u deze velden leeg laten.