Refurbished zorgkamer geplaatst in Leusden

Auteur Martijn van der Meulen
Datum 4 maart 2022

In Leusden gaat Qomplex een verbouwde tweedehands, in andere woorden refurbished zorgkamer plaatsen van circa 3 x 6 meter met een verbindingsgang die leidt tot het huis. Deze woning wordt geplaatst aan de achterzijde van de bestaande woning.

Qomplex realiseert ook refurbished woningen, van zorgkamer tot kantoorunits, Qomplex zet zich in voor duurzaam bouwen. Maar waarom nou een refurbished woning wanneer deze ook nieuw gebouwd kan worden? Bij het kiezen voor een refurbished woning draagt u uw steentje bij aan het milieu, zo kunnen oude units hergebruikt worden. 

Waarom refurbished?

Het mooie aan kiezen voor refurbished is dat dit voor de klant alleen maar voordelen met zich meebrengt. Zo is de verwachte levertijd van een refurbished woning korter dan die van een door ons nieuw geproduceerde woning. Kwalitatief zijn deze dan ook helemaal in orde en zal de klant geen verschil merken. Doordat het verbouwen en opleveren van een refurbished woning een efficiënter proces is, valt dit ook terug te zien in de prijs. Een win win situatie dus! 

Nieuw leven

Van oud schoolgebouw naar nieuwe zorgkamer

Zie op bovenstaande foto hoe dit oude schoolgebouw is omgetoverd tot een gloednieuwe zorgkamer! Door dit voormalige schoolgebouw nieuw leven in te blazen kan men genieten van een woning met alle voordelen van een nieuw geproduceerde zorgkamer. In het thema van duurzaam en hergebruik is dit natuurlijk de perfecte keuze. Qomplex realiseert een refurbished woning door het hergebruiken van het frame van het voorgaande gebouw, zo is het niet te onderscheiden van een nieuwe woning.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de inrichting van de woning, in goed overleg met de klant is uiteindelijk een zorgkamer met daarin een ruime badkamer inclusief toilet en een ruime slaapkamer tot stand gekomen. Dit in combinatie met de directe aansluiting tot de bestaande woning zorgt voor het ideale eindresultaat voor de klant.

Speciale dank aan: Lubbers logistic group, 3DM, Bodiax, Toelevering Online, Westen dak, Bks Infra B.V, Sistoprojectafbouw en Milin.

Op zoek naar een zorgwoning die bij u past?

We helpen u graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!